Veel gestelde vragen

Ervaar je problemen, of weet je niet zeker waarom iets is of hoe iets werkt? In onze veel gestelde vragen proberen we je zo goed mogelijk te helpen om het goede antwoord te vinden. Mocht je ondanks de veel gestelde vragen er niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op.
Algemeen
  • Wat is BabyGokje.nl? Babygokje is gewoon een hele leuke tool waarmee je kunt kijken wie van jouw familie, vrienden en kennissen het beste denkt te kunnen raden wat de eigenschappen zullen zijn van je baby. De eigenschappen die geraden kunnen worden zijn: geslacht, haarkleur, oogkleur, 1e letter van de naam, geboortedatum, geboortetijd, gewicht, en lengte.

    Met babygokje kun je een leuk wedstrijdje maken van het raden. Als je het zelf leuk vind kun je zelfs onderling nog een leuk prijsje weggeven aan degene die de meeste punten heeft gehaald!
  • Zijn mijn gegevens veilig? Absoluut, dit vinden wij heel belangrijk! Onze website is beveiligd met een SSL certificaat. Jouw e-mailadres en die van de mensen die meedoen aan je pool worden alleen gebruikt om resultaten te sturen van de pool. Verder worden je gegevens nergens voor gebruikt tenzij we hier heel duidelijk en expliciet toestemming voor vragen.
Babypool boekje
  • Wat is het babypool boekje? Het babypool boekje is een speciale upgrade van onze babypool. Hiermee creĆ«r je een leuke herinnering aan jouw zwangerschap. Alle resultaten van de babypool worden gebundeld in een uniek ontworpen boekje. De voorkant wordt gepersonaliseerd met de naam van jouw kindje, de top 10 van de ranglijst staat in het boekje, de geboortegegevens van jouw kindje, maar natuurlijk ook de ingevulde gegevens van de deelnemers. Daarnaast vragen wij elke deelnemer om een speciaal berichtje voor jullie kindje achter te laten, prachtig om later nog eens terug te lezen!