Algemeen

Ervaar je problemen, of weet je niet zeker waarom iets is of hoe iets werkt? In onze veel gestelde vragen proberen we je zo goed mogelijk te helpen om het goede antwoord te vinden. Mocht je ondanks de veel gestelde vragen er niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op. Algemeen
 • Zijn mijn gegevens veilig? Absoluut, dit vinden wij heel belangrijk! Onze website is beveiligd met een SSL certificaat. Jouw e-mailadres en die van de mensen die meedoen aan je pool worden alleen gebruikt om resultaten te sturen van de pool. Verder worden je gegevens nergens voor gebruikt tenzij we hier heel duidelijk en expliciet toestemming voor vragen.
 • Vanaf welk moment in mijn zwangerschap kan ik dit doen? Vanaf het moment dat jij weet dat je zwanger bent kun je de babypool al aanmaken. Maar ook als je al 30 weken zwanger bent is het nog leuk om de pool aan te maken. Je kunt zelf aanzetten wat je wel en niet geraden wilt hebben. Weet iedereen bijvoorbeeld het geslacht al dan kun je deze optie uit zetten, maar mensen kunnen dan nog bijvoorbeeld wel het gewicht, de datum enz. raden.
 • Mijn omgeving weet het geslacht van mijn baby al, wat nu? Je kunt zelf aanzetten wat mensen wel en niet mogen raden. Als je omgeving het geslacht al weet, dan vink je deze bij het aanmaken van de pool gewoon niet aan. Dan kunnen ze alles raden, behalve het geslacht.
 • Wat als ik een meerling krijg? Als je een meerling krijgt dan kun je hiervoor het beste meerdere babypools aanmaken. Dit kan gemakkelijk vanuit hetzelfde account. Op die manier kun je ook per kindje eventueel een boekje bestellen.
 • Hoe kan ik mensen uitnodigen? Mensen uitnodigen kan heel gemakkelijk! Via jouw eigen pool pagina kun je direct een link delen via Whatsapp, Facebook, Twitter, Telegram of e-mail!
 • Moeten de mensen die ik uitnodig een account aanmaken? Nee! Dit is absoluut niet nodig. Mensen moeten alleen hun naam en e-mailadres achterlaten. De naam gebruiken we om mensen aan te spreken en voor jou om te zien wie van je vrienden heeft meegedaan. Het e-mailadres gebruiken we om mensen bij de geboorte van jouw kindje een e-mail te sturen met de resultaten.
 • Hoe kan ik de resultaten invullen? Op jouw babypool pagina staat rechtsbovenin een knop 'Baby is geboren'. Als je hierop klikt kun je de geboortegegevens van je kindje invullen. Zodra je op 'Opslaan en verwerken' drukt gaat ons systeem alles verwerken en de punten berekenen. Aan de hand hiervan wordt een ranglijst gemaakt, die je direct kunt bekijken op jouw pool pagina. De deelnemers ontvangen hier ook bericht van en kunnen zien hoe goed ze hebben geraden.
 • Wat is de puntenverdeling? Per item die je aan hebt staan kunnen mensen raden en punten verdienen. De punten zijn als volgt:
  • Geslacht goed: 10 punten
  • Eerste letter naam goed: 10 punten, hele voornaam goed: 25 punten
  • Kleur haar goed: 5 punten
  • Kleur ogen goed: 5 punten
  • Gewicht goed: 10 punten
  • Lengte goed: 10 punten
  • Datum goed: 50 punten. 1 dag verschil: 20 punten. 2 dagen verschil:15 punten, 3 dagen verschil: 10 punten, 4 dagen verschil: 5 punten
  • Tijd goed: 60 punten. 1-30min ernaast: 30 punten, 31-60min ernaast: 25 punten, 61-90min ernaast: 20 punten, 91-120min ernaast: 15 punten, 121-150min ernaast: 10 punten, 151-180 ernaast: 5 punten

   Totaal kan (als de poolmaker alle keuzes aan heeft staan) een deelnemer dus 175 punten halen. We werken niet meer met minpunten.
 • Wat als mijn zwangerschap niet goed verloopt? Hier wil geen enkele aanstaande ouder natuurlijk aan denken, maar als de zwangerschap niet goed verloopt kun je altijd zonder probleem de pool verwijderen. Hier wordt verder niemand van op de hoogte gebracht.

  Heb je een pool met boekje? Neem dan even contact met ons op.

Babypool boekje

Heb je vragen over het boekje, we proberen hier de meest voorkomende vragen te beantwoorden.
 • Wat is Babygokje? Babygokje is gewoon een hele leuke tool waarmee je kunt kijken wie van jouw familie, vrienden en kennissen het beste denkt te kunnen raden wat de eigenschappen zullen zijn van je baby. De eigenschappen die geraden kunnen worden zijn: geslacht, haarkleur, oogkleur, 1e letter van de naam, geboortedatum, geboortetijd, gewicht, en lengte.

  Met babygokje kun je een leuk wedstrijdje maken van het raden. Als je het zelf leuk vind kun je zelfs onderling nog een leuk prijsje weggeven aan degene die de meeste punten heeft gehaald!
 • Wat kost het? In het verleden was Babygokje altijd gratis, het was een leuk hobbyproject dat we erbij deden. In de afgelopen jaren is Babygokje echter enorm gegroeid, waardoor we genoodzaakt zijn om inkomsten te genereren om alle kosten, zoals servers en domeinnaam, te kunnen blijven betalen.

  Na grondige overweging hebben we besloten om dit te doen in de vorm van een kleine vaste bijdrage per babypool. De kosten voor een premium babypool bedragen eenmalig €4,95. Als je ervoor kiest om direct het babypoolboekje te bestellen, ontvang je direct premiumtoegang.

  Natuurlijk kun je onze tool wel volledig gratis uitproberen. Dit betekent dat je gebruik kunt maken van alle functies en dat er onbeperkt deelnemers kunnen meedoen. Echter, alleen de eerste 5 deelnemers zullen zichtbaar zijn totdat je een upgrade uitvoert.
 • Wat is het babypool boekje? Het babypool boekje is een speciale upgrade van onze babypool. Hiermee creër je een leuke herinnering aan jouw zwangerschap. Alle resultaten van de babypool worden gebundeld in een uniek ontworpen boekje. De voorkant wordt gepersonaliseerd met de naam van jouw kindje, de top 10 van de ranglijst staat in het boekje, de geboortegegevens van jouw kindje, maar natuurlijk ook de ingevulde gegevens van de deelnemers. Daarnaast vragen wij elke deelnemer om een speciaal berichtje voor jullie kindje achter te laten, prachtig om later nog eens terug te lezen!
 • Wat zijn de kosten van zo'n boekje? De prijs van een boekje is € 24,95 exclusief verzendkosten. Deze is heel uitgebreid. Het is een luxe hardcover A6 boekje met glanzende pagina's en heeft ruimte voor maximaal 90 deelnemers. Verzendkosten: Nederland: € 4,95 België: € 6,95
 • Mijn baby is geboren, wanneer kan ik het boekje verwachten? Zodra jij invult dat je baby geboren is, gaan wij aan de slag om jouw boekje te maken. Binnen 24 uur doen wij een laatste controle en sturen wij hem door naar de drukker. Vanaf dat moment duurt het ongeveer 5-10 werkdagen voor je hem ontvangt.
 • Kan ik mijn boekje retourneren? Producten die je via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door jouw ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Als er iets mis is met je boekje horen wij dit natuurlijk wel graag zodat we dit voor je kunnen oplossen!