Veel gestelde vragen

Ervaar je problemen, of weet je niet zeker waarom iets is of hoe iets werkt? In onze veel gestelde vragen proberen we je zo goed mogelijk te helpen om het goede antwoord te vinden. Mocht je ondanks de veel gestelde vragen er niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op.
Algemeen
  • Wat is BabyGokje.nl? Babygokje is gewoon een hele leuke tool waarmee je kunt kijken wie van jouw familie, vrienden en kennissen het beste denkt te kunnen raden wat de eigenschappen zullen zijn van je baby. De eigenschappen die geraden kunnen worden zijn: geslacht, haarkleur, oogkleur, 1e letter van de naam, geboortedatum, geboortetijd, gewicht, en lengte.

    Met babygokje kun je een leuk wedstrijdje maken van het raden. Als je het zelf leuk vind kun je zelfs onderling nog een leuk prijsje weggeven aan degene die de meeste punten heeft gehaald!
  • Zijn mijn gegevens veilig? Absoluut, dit vinden wij heel belangrijk! Onze website is beveiligd met een SSL certificaat. Jouw e-mailadres en die van de mensen die meedoen aan je pool worden alleen gebruikt om resultaten te sturen van de pool. Verder worden je gegevens nergens voor gebruikt tenzij we hier heel duidelijk en expliciet toestemming voor vragen.
Babypool boekje
  • Wat is het babypool boekje? Het babypool boekje is een speciale upgrade van onze babypool. Hiermee creër je een leuke herinnering aan jouw zwangerschap. Alle resultaten van de babypool worden gebundeld in een uniek ontworpen boekje. De voorkant wordt gepersonaliseerd met de naam van jouw kindje, de top 10 van de ranglijst staat in het boekje, de geboortegegevens van jouw kindje, maar natuurlijk ook de ingevulde gegevens van de deelnemers. Daarnaast vragen wij elke deelnemer om een speciaal berichtje voor jullie kindje achter te laten, prachtig om later nog eens terug te lezen!
  • Wat zijn de kosten van zo'n boekje? De prijs van een boekje is € 24,95 exclusief verzendkosten. Deze is heel uitgebreid. Het is een luxe hardcover A6 boekje met glanzende pagina's en heeft ruimte voor maximaal 90 deelnemers. Verzendkosten: Nederland: € 4,95 België: € 6,95
  • Ik heb een gratis babypool, kan ik alsnog een boekje krijgen? Jazeker, je kunt een gratis babypool altijd upgraden naar een pool met boekje.
  • Mijn baby is geboren, wanneer kan ik het boekje verwachten? Zodra jij invult dat je baby geboren is, gaan wij aan de slag om jouw boekje te maken. Binnen 24 uur doen wij een laatste controle en sturen wij hem door naar de drukker. Vanaf dat moment duurt het ongeveer 5-10 werkdagen voor je hem ontvangt.
  • Kan ik mijn boekje retourneren? Producten die je via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door jouw ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Als er iets mis is met je boekje horen wij dit natuurlijk wel graag zodat we dit voor je kunnen oplossen!