Wat is BabyGokje en voor wie is een babypool bedoeld?

Wat is BabyGokje en voor wie is een babypool bedoeld?
Dat is natuurlijk een hele goede logische vraag! We leggen het graag aan je uit.

BabyGokje biedt een leuke en makkelijke online tool om je familie, vrienden en anderen mee te laten doen aan een babypool.
Met deze babypool kunnen zij diverse kenmerken van je verwachte baby raden, zoals het geslacht, de haarkleur, de oogkleur, het gewicht, en meer.

Raden maar!

Raden maar!
Zodra je een babypool bent gestart, kun je iedereen die je wilt uitnodigen via e-mail, WhatsApp, Facebook, enz. Elke babypool krijgt een unieke link die je eenvoudig kunt delen.

Deelnemers kunnen vervolgens meedoen door hun gokje, naam, e-mailadres en een persoonlijk berichtje in te vullen. Hun voorspelling wordt dan toegevoegd!

Baby geboren, en dan?

Dan begint het leukste deel! Zodra de baby is geboren, kun je via onze website eenvoudig laten weten dat de baby er is.

Via het formulier geef je alle kenmerken van de baby door. Ons systeem berekent dan automatisch, met behulp van een speciaal ontwikkeld algoritme, hoeveel punten iedereen heeft verdiend in de babypool.

En dan... heb je een ranglijst! Hier zie je precies hoeveel punten iedereen heeft behaald en op welke positie ze zijn geëindigd.

Een mooie herinnering voor later

Een mooie herinnering voor later
Maar hier stopt het nog niet. Wij hebben namelijk nog iets heel leuks ontwikkeld. Na het invullen van de kenmerken van je kindje, kun je ervoor kiezen om alle gegevens, scores, ranglijsten en dergelijke door ons te laten bundelen in een geheel gepersonaliseerd en uniek babypool boekje.

Om hiervan een mooie herinnering te maken, hebben we vooraf alle familie en vrienden gevraagd om een persoonlijke felicitatie of bericht achter te laten. Ze kunnen ook een foto van zichzelf toevoegen die in het boekje wordt gedrukt.

Kortom, zo heb je voor altijd een leuke persoonlijke herinnering aan je babypool. Meer informatie over dit boekje vind je op de speciale babypoolboekje-pagina.

Wat kost het?

Je kunt bij ons een babypool geheel gratis en vrijblijvend uitproberen. Alle functies zijn beschikbaar. In de gratis periode heb je inzicht in de eerste 5 deelnemers. Alle extra deelnemers zijn verborgen.

Als je ervoor kiest om je babypool te upgraden naar een premium pool, of nog leuker, een premium pool met boekje, krijg je toegang tot alle deelnemers die je direct kunt inzien.

De kosten voor een premium pool zijn eenmalig € 4,95. Kies je voor een premium pool mét het leuke boekje, dan kost dat € 24,95. Er komen nog wel verzendkosten bij: bekijk verzendkosten en levertijden.

Heb je na deze uitleg toch nog vragen, neem dan gerust contact op via een contactbericht, Facebook of natuurlijk de chat!