Wat is het?

Wat is BabyGokje en voor wie is het bedoeld?
Dat is natuurlijk een hele goede logische vraag! We leggen het graag aan je uit.


De babypool tool
BabyGokje bied onder andere een hele leuke en vooral makkelijke online tool om je familie, vrienden en andere mensen om je heen mee te laten doen aan een babypool.
Middels deze babypool kunnen zij raden naar diverse kenmerken van de baby waarvan je als ouder nog in verwachting bent.


Raden maar!
Iedereen raden naar bijvoorbeeld de kleur ogen, haarkleur, het geslacht, gewicht en lengte en nog meer! Wanneer je een babypool start kun je zelf precies aangeven welke kenmerken er wel en niet geraden worden. Wél zo handig als iedereen bijvoorbeeld het geslacht al weet! Dan zet je deze optie gewoon uit.


Baby geboren, en dan?
Dan komt het leukste! Zodra de baby is geboren en je natuurlijk weer een beetje bent hersteld van de bevalling, kun je via onze website eenvoudig laten weten dat de baby er is.
Via het formulier geef je dan alle kenmerken van de baby op. Ons systeem gaat dan via een speciaal ontwikkeld stukje slimheid berekenen hoeveel punten iedereen heeft verdient binnen de babypool.

En dan... heb je een ranglijst! In deze ranglijst zie je precies hoeveel punten iedereen heeft behaald en op welke positie ze zijn geëindigd.


Een mooie herinnering voor later.
Maar hier stopt het nog niet. Wij hebben namelijk nog iets heel leuks ontwikkeld. Na het invullen van de kenmerken van je kindje, kun je namelijk er voor kiezen om alle gegevens, de scores, de ranglijst en dergelijke door ons te laten bundelen in een geheel gepersonaliseerd uniek babypool boekje. 

En om hier een leuke herinnering van te maken, hebben we op voorhand alle familie en vrienden gevraagd of zij een persoonlijke felicitatie of bericht willen achterlaten. Én ze krijgen óók de mogelijkheid om een foto van zichzelf toe te voegen welke in dit boekje wordt gedrukt.

Kortom, zo heb je voor altijd een leuke persoonlijke herinnering aan je babypool. Meer informatie over dit boekje vind je op de speciale babypool boekje pagina.

Wat kost het?
Om te zorgen dat we onze tool aan kunnen blijven bieden, hebben we recent besloten om per babypool een kleine bijdrage te vragen van € 4,95 voor een premium babypool. Natuurlijk kun je alles eerst gratis uitproberen, de eerste 5 deelnemers kun je dan volledig inzien. Doen er meer dan 5 deelnemers mee bij een gratis pool, dan zie je de rest wel staan, maar kun je de berichten en het gokje niet zien tot je de pool upgrade naar een premium versie.

Je kunt natuurlijk óók direct het boekje bestellen, dan krijg je direct de premium features en is alles zichtbaar.


Mocht je ondanks deze uitleg over onze website tóch nog vragen hebben, neem dan gerust contact op via een contactbericht, facebook of natuurlijk de chat!