Wat is BabyGokje en voor wie is het bedoeld?

Wat is BabyGokje en voor wie is het bedoeld?
Dat is natuurlijk een hele goede logische vraag! We leggen het graag aan je uit.

BabyGokje bied onder andere een hele leuke en vooral makkelijke online tool om je familie, vrienden en andere mensen om je heen mee te laten doen aan een babypool.
Middels deze babypool kunnen zij raden naar diverse kenmerken van de baby waarvan je als ouder nog in verwachting bent. Denk bijvoorbeeld aan het geslacht, de kleur haar of ogen, het gewicht etc.
Babypool starten

Raden maar!

Raden maar!
Zodra je een babypool gestart hebt, kun je iedereen die je wilt dat mee doet uit gaan nodigen. Dit kan via e-mail, whatsapp, facebook etc. Elke babypool krijgt een uniek eigen linkje die je simpel kunt delen aan wie je maar wilt.

Deelnemers kunnen vervolgens meedoen met de babypool, ze vullen hun gokje in, hun naam, e-mailadres en een persoonlijk berichtje en hun gokje staat er bij!

Baby geboren, en dan?

Dan komt het leukste! Zodra de baby is geboren en je natuurlijk weer een beetje bent hersteld van de bevalling, kun je via onze website eenvoudig laten weten dat de baby er is.
Via het formulier geef je dan alle kenmerken van de baby op. Ons systeem gaat dan via een speciaal ontwikkeld stukje slimheid berekenen hoeveel punten iedereen heeft verdient binnen de babypool.

En dan... heb je een ranglijst! In deze ranglijst zie je precies hoeveel punten iedereen heeft behaald en op welke positie ze zijn geëindigd.

Een mooie herinnering voor later.

Maar hier stopt het nog niet. Wij hebben namelijk nog iets heel leuks ontwikkeld. Na het invullen van de kenmerken van je kindje, kun je namelijk er voor kiezen om alle gegevens, de scores, de ranglijst en dergelijke door ons te laten bundelen in een geheel gepersonaliseerd uniek babypool boekje.

En om hier een leuke herinnering van te maken, hebben we op voorhand alle familie en vrienden gevraagd of zij een persoonlijke felicitatie of bericht willen achterlaten. Én ze krijgen óók de mogelijkheid om een foto van zichzelf toe te voegen welke in dit boekje wordt gedrukt.

Kortom, zo heb je voor altijd een leuke persoonlijke herinnering aan je babypool. Meer informatie over dit boekje vind je op de speciale babypool boekje pagina.
Een mooie herinnering voor later.
Babypool starten

Wat kost het?

Je kunt bij ons een babypool geheel gratis en vrijblijvend uittesten. Alle functies zijn werkzaam. In de gratis periode heb je inzicht in de eerste 5 deelnemers. Alle extra deelnemers blijven verborgen.

Zodra je kiest om je babypool te upgraden naar een premium pool, of nog leuker, een premium pool met boekje, krijg je toegang tot alle deelnemers die je direct in kunt zien.

De kosten voor een premium pool zijn eenmalig € 4,95. Kies je voor een premium pool mét het leuke boekje, dan kost dat € 24,95 euro. Er komt nog wel verzendkosten bij, voor Nederland is dit € 4,95 en voor België is dit € 7.95.

Mocht je ondanks deze uitleg over onze website tóch nog vragen hebben, neem dan gerust contact op via een contactbericht, facebook of natuurlijk de chat!
Ja, start nu mijn babypool!