Wat is een baby pool?


In verwachting van een prachtig kindje? Dan is onze babypool toch wel één van de leukste dingen om te doen tijdens je zwangerschap. Iedereen om je heen gaat speculeren over wat het geslacht wordt, ze gaan de naam proberen te raden. Er wordt besloten welke kleur ogen het kind krijgt aan de hand van de ogen van papa en mama. Iedereen zal er mee bezig zijn. En dat is zo leuk!

Om dit nog leuker te maken kan je dit mooi bijhouden in een kleine wedstrijd. Met onze baby pool kan je iedereen uitnodigen om te raden wat de eigenschappen van je kindje worden. Aan het einde, als jullie wondertje is geboren, vul je de resultaten in en ziet iedereen wie er heeft gewonnen. Je kunt deze bijzondere tijd ook tegen betaling vereeuwigen in een speciaal boekje!

Wacht niet langer en maak direct gratis jouw baby pool aan!


Maak een gratis babypool

Start jouw gratis babypool met BabyGokje!


Laat jouw familie, vrienden en kennissen raden wat de eigenschappen van jouw baby zullen zijn bij de geboorte!

Je kent het wel: als jij of iemand bij jouw in de omgeving een baby verwacht, gebeurt het altijd vanzelf. Mensen om je heen gaan raden wat het geslacht wordt, welke kleur haar het krijgt, welke kleur ogen, noem maar op. Daarom is het hartstikke leuk om hier een klein wedstrijdje van te maken. Met BabyGokje kan je heel snel en simpel een gratis babypool starten.

Nodig iedereen uit!
Hierna kun je iedereen die je wilt een uitnodiging sturen via een e-mailbericht, Facebook, WhatsApp, Twitter en diverse andere mogelijkheden. Elke baby pool krijgt zijn eigen unieke link die je eenvoudig kunt delen met iedereen die je maar wilt dat mee doet met de babypool.

Is de baby geboren?
Wanneer je trotse ouder bent geworden van je kindje kun je de resultaten opgeven. Wij gaan dan voor je aan het rekenen om te kijken wie het beste alles heeft geraden. Iedereen die mee heeft gedaan krijgt vervolgens een e-mail met de eindstand en de punten die zij zelf hebben behaald. De winnaar ontvangt een aparte e-mail waarin staat dat hij de winnaar is. Op de baby pool pagina vind je vervolgens de resultaten en scorelijst van alle deelnemers. Je kunt deze resultaten ook bewaren in een prachtig BabyGokje boekje. Hierin staan alle resultaten én speciale berichtjes van de deelnemers voor de baby!

Probeer het vandaag nog, je start een babypool met een paar klikken en je begint altijd volledig gratis.
 
 
Gratis babypool maken