Over ons

Over ons
Wij zijn Robert en Yasmine, sinds 2017 ouders van onze lieve dochter. Tijdens de eerste zwangerschap van Yasmine kwam de behoefte aan een babypool, maar er bestond in Nederland nog niets wat goed werkte. Gezien we zelf websites maken voor ons beroep besloten we om dit systeem zelf te gaan maken en ontwerpen. Hiermee ontstond BabyGokje.nl en waren wij de eerste échte gebruikers er van! 

Om het toegankelijk te houden besloten we om de babypool gratis aan te bieden, zonder ook maar iets te limiteren. Natuurlijk zijn we altijd aan het nadenken hoe we het concept nóg leuker kunnen maken en in 2020 vernieuwden we onze gehele website. 

Nu kun je behalve een volledige babypool aanmaken, hier ook een hele leuke herinnering van krijgen! Je kunt nu ook kiezen voor ons -direct populaire-  babypool boekje. In dit boekje vind je alle resultaten terug van de babypool, maar ook hebben wij de deelnemers gevraagd een leuk berichtje achter te laten voor jullie kindje. Zo krijg je een hele leuke en mooie herinnering aan jouw zwangerschap. Meer lezen over dit speciale babypool boekje?