Grote update van de website

Grote update van de website  
Afgelopen weken hebben we heel veel ontwikkeld aan ons systeem. Veel verbeterd, veel aangepast en ook wat zaken weggehaald.


Wat kan je nu allemaal extra?

Persoonlijke berichten nu altijd te lezen.
Omdat wij heel veel de vraag kregen waar de persoonlijke berichten en foto's te zien waren hebben we besloten deze altijd zichtbaar te maken voor de ouders. Je vind ze nu op je babypool pagina nadat je bent ingelogd. Elke deelname heeft nu een knop met de tekst 'Persoonlijk bericht lezen..' Als je hier op klikt komt deze tevoorschijn. Maar let wel, het is natuurlijk het leukste om deze als verrassing te houden voor ná de geboorte!

Ingevulde gokjes verbergen voor andere deelnemers.
Een andere vraag die we veel kregen is of het mogelijk was om de al ingevulde gokjes te verbergen voor andere deelnemers. Deze optie is er nu en kan je met een vinkje bij het aanmaken of wijzigen van je babypool aan of uit zetten. Het systeem verbergt dan automatisch de ingevulde gegevens en laat deze na dat de geboorte is ingevuld de gokjes wél zien.
 

Wat is er weggehaald?

Spaarpot / donaties zijn weggehaald.
Omdat we merkten dat dit maar weinig werdt gebruikt en vaak niet goed begrepen werd wat het is en waarom het er was hebben we besloten om de spaarpot en donaties optie weg te halen uit ons systeem. Het is voor ouders dus niet meer mogelijk om een spaarpot te laten vullend oor deelnemers.

Maar ik heb wel al donaties ontvangen, wat nu?
Geen zorgen, alle donaties die al gedaan zijn staan goed geregistreerd en worden ná dat de geboorte van het kindje is ingevuld netjes uitbetaald. Je krijgt automatisch een formulier te zien om je IBAN gegevens in te vullen waarna wij het zsm uitbetalen.


 

Wat komt er nog meer aan?

Achter de spreekwoordelijke schermen zijn we momenteel heel druk met nog meer leuke uitbreidingen van de website.
Zo gaat het babypool boekje veranderen! Dit betekend dat het boekje van een A6 naar een A5 formaat gaat ( hij wordt dus groter ) en je kunt straks kiezen uit een aantal verschillende ontwerpen.

Daarnaast gaan we verder uitbreiden met leuke opties voor de deelnemers. Zo kun je als deelnemer straks op voorhand al leuke kraamcadeautjes bestellen!

Stay tuned for more!
 
 


Plaats een reactie